23998
Książka
W koszyku
Pyszne dania ze strączkami / redakcja Małgorzata Durnowska. - Ożarów Mazowiecki : Olesiejuk, 2016. - 63, [2] strony : ilustracje kolorowe ; 21 cm.
Zaletą warzyw strączkowych jest wysoka zawartość białka, dzięki czemu mogą zastąpić dania mięsne. Dzięki naszym przepisom poznacie także inne zalety fasoli, grochu, soczewicy i ciecierzycy. Znajdziecie tu dania tradycyjne -grochówkę, zupę fasolową, ale także meksykańskie chili con carne lub przekąskę rodem z bliskiego Wschodu, czyli hummus.
Status dostępności:
Wypożyczalnia
O dostępność zapytaj w bibliotece (1 egz.)
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej